Во Активности

На 4.12.2017 (понеделник) ученици од нашата гимназија присуствуваа на претставата “Од инат, поинат, за инат “ во Драмскиот театар, режија на доајенот на македонското актерство Мите Грозданов. Одговорен професор Душанка Ристова.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt