Во Активности

На 10.02 2018 год. беше организирана посета на балетската претстава “Шехерезада” во МОБ за учениците од II 3, II4, II5 и II10. (одговорен професор Снежана Џајковска)

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt