Во Активности

На 04.04.2018 година учениците од ПМА класовите IV-1 и IV-2 од нашето училиште СУГС Гимназија “Јосип Броз-Тито”, со предметниот професор Виолета Василевска присуствуваа на предавањето на Европскиот Универзитет на Република Македонија на тема “Паметни градови: Примена на дигиталните технологии во секојдневниот живот” од страна на деканот на факултетот за информатика, проф. др. Анис Сефиданоски.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt