Во Активности

Традиционално на 1 ноември учениците од “Јосип Броз Тито”, заедно со своите професори Јосип Стибел и Емилија Величкова, беа гости на отворањето на Скомрахи( фестивал за театар, филм и културен контраст на секојдневието). Трпеливо го чекаа отворањето, во чии рамки беше изведена претстава во која учество земаа ученици кои завршиле во Гимназијата, сегашни студенти на Факултетот за драмски уметности.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt