Во Новости

Во периодот 1.12-2.12. 2018 дел од колективот на нашата Гимназија имаше обука во делот на професионалниот развој и усовршување на тема SWOT анализа и изработка на развоен план-стратешко планирање. Знаењата со кои присутните професори се здобија ќе бидат добар мотив за успешното развојно планирање на нашето училиште.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt