Настап на училишниот бенд по повод Денот на јазиците

22007460_812927375520862_5643927896194773123_n

Настап на Бендот на 26.09.2017 година во училишниот хол, во рамки на одбележувањето на Светскиот ден на јазиците под менторство на професор Снежана Џајковска.22008277_812927328854200_6107687829391818375_n 22007460_812927375520862_5643927896194773123_n 21766350_812927418854191_6129835458422203164_n 22049904_812927468854186_1198019186788637009_n