Денот на јазиците низ неколку фотографии

22089292_812930738853859_1275413495515465327_n

Училишната библиотека под водство на проф. Јулија Ликоска Угриноска по повод Денот на јазиците организираше бројни активности во кои главната улога ја имаа нашите уленици,а во соработка со активот по мајчин јазик и професорките Вера Бојќикева, Дијана Дерменџиева и Јасминка Видевска.
Сложувалка,игри и слично се дел од активностите кои ги подготвија учениците под менторство на проф. Гордиана Ѓоргова,Маја Серафимовска Борозан,Бојана Јанчевска (англиски јазик); Славица Несторовска (германски јазик); Павлина Качујаноска (француски јазик); Ема Андоновска (латински јазик).

22008012_812930705520529_8645711484711460059_n 22089292_812930738853859_1275413495515465327_n 22045910_812930765520523_7534191929170199936_n 22045622_812930802187186_7505776115301491437_n 21768460_812930408853892_8046419638304484970_n 22046160_812930432187223_98315480869341092_n 22045734_812930465520553_5010300951405894736_n 22045777_812930485520551_648133722015416780_n 22007810_812930512187215_5064845911362996561_n 21766854_812930532187213_6576367188773280683_n 22089264_812930568853876_6449663440207308594_n 22007975_812930608853872_3208023123634284566_n 21766564_812930652187201_8536285829899685276_n 22007817_812930668853866_3336971326848357095_n