Настан за дуално образование

22007561_813239392156327_3460563053028209699_n

Професорите по германски јазик во специјалната германска паралелка Кристина Клиафа и Рафаел Вигел учествуваа на настанот за дуално образование кој се одржа во Мериот Хотел организиран од Германската Амбасада и Делегацијата на германско стопанство во Р.Македонија22007708_813239308823002_6305778852293321530_n 22007837_813239335489666_6663130548558363774_n 22008134_813239365489663_8954456236673043318_n 22007561_813239392156327_3460563053028209699_n 22007864_813239172156349_3203217877967453810_n 22007349_813239202156346_1522873010665608287_n 22046539_813239225489677_6572412217129132979_n 22007690_813239255489674_8343969588415940740_n 22007582_813239285489671_1817450283314604188_n.