На 06.10.2017 година, во МОБ за учениците од нашето училиште беше организирана посета на оперска претстава ,,Тоска” од Џ. Пучини. Одговорни професорки беа С. Џајковска и С. Гелевска

IMG-c92e0a474b831bae5eb923eb944c1f01-V

IMG-0aaed86e8651070f2edcf8bcf8b76628-V IMG-6cc45969ded750ae2f5dedd9aea6bf1a-V IMG-357e26aa77e3cfc7233559998c04ec77-V IMG-08988a96325049730cf8d106f4b3d485-V IMG-c92e0a474b831bae5eb923eb944c1f01-V