Посета на изложбата на дела од Петар Мазев

Untitled3

На 04.11 2017 г. учениците од ликовно- творечките проектни активности беа во посета на изложбата на дела од Петар Мазев во Даут Пашиниот Амам – одговорен професор Ангелина Дамјаноска Наумоска

Untitled1 Untitled22 Untitled3 Untitled4