Посета на Гала оперски концерт и операта од Пјетро Маскањи

IMG-0dff79900096d79b58ff4fd99d490f7b-V

На 03.11 2017 год. беше организирана посета на Гала оперски концерт и операта од Пјетро Маскањи: ,,Кавалерија Рустикана”, во МОБ, по повод 70години на МОБ. (одговорен професор Снежана Џајковска)

IMG-0dff79900096d79b58ff4fd99d490f7b-V IMG-5ed84fb79a05a169977b59b89c83ba28-V IMG-5670ea2f04ca60ffc6de4b0e395af0e5-V