Отворен час

received_10213284212758057

На 16.11 во нашето училиште се одржа првиот отворен час во оваа учебна година на тема ” Како јазиците влијаат на начинот на кој комуницираме денес”. Модераторите и панелистите беа учениците од 3-14  од програмата за Меѓународна матура и ученици од 3-5. Одговорни професори Гордиана Ѓоргова и Ема Андоновска.

received_10214633492853315 received_10213284210798008 received_10213284210958012 received_10213284211198018 received_10213284212038039 received_10213284212678055 received_10213284212758057 received_10213284214238094 received_10214633492493306 received_10214633492573308 received_10214633492613309 received_10214633492653310 received_10214633492813314