Посета на изложби

25360513_10212838639872467_1723690869_n

На 12.12 2017 учениците од IV-9 (ЈУБ),во рамките на часовите по ликовна уметност, беа во Музејот на Град Скопје при што ги посетија изложбите на Александра Мириќ и Павле Кузмановски, како и постојаните поставки: археолошката збирка и изложбата посветена на жртвите од скопскиот земјотрес.

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

25360513_10212838639872467_1723690869_n