Посета на балетска претстава

IMG-70caa867c88789aa24541207a99ba086-V

На 14.12 2017 г. со учениците од II4,  II5 и  II10 беше организирана посета на балетската претстава – Балетски триптих – ,,Агонија на срцето”, ,,Софата” и ,,Песна над песните” – модерен балет, во МОБ.

IMG-4a1975345618dc3563e4533fc8dee39d-V IMG-8ee30ce888508cdbd65502acb6cf1cda-V IMG-70caa867c88789aa24541207a99ba086-V IMG-d6de4190a9b1d3ad977923ac535d4358-V IMG-ecd9a4a9b814f1b2a3063ab55d460a6a-V