Посета на претставата “Од инат, поинат, за инат “ во Драмскиот театар

24623668_499533263762857_457613034_o

На 4.12.2017 (понеделник) ученици од нашата гимназија присуствуваа на претставата “Од инат, поинат, за инат “ во Драмскиот театар, режија на доајенот на македонското актерство Мите Грозданов. Одговорен професор Душанка Ристова.

24726412_10211117765952507_1012149599_o 24882858_10211117765392493_1681381727_o 24623668_499533263762857_457613034_o