Учество на настанот „Еден час кодирање“

24862148_1512912988764428_1216905317298491214_n

На 7.12.2017 учениците од I-5, I-7, I-10  и II-4 учествуваа на светскиот настан  „Еден час кодирање“  каде еден час кодираа свои видео-игри со карактерите на Star Wars. Настанот  се одржа во едукативниот центар на Seavus. Одговорен професор Семра Шерифовска Ќамил.24862148_1512912988764428_1216905317298491214_n 25530645_10213571727700829_919119937_o 25508956_10213571726980811_599486036_o 24774770_1512912698764457_4937563365575087301_n 24774735_1512912772097783_5873314650839643462_n 25509026_10213571726860808_68579361_o 25508566_10213571727860833_1136077819_o