Информативна презентација на Универзитетот Шефилд од Велика Британија и Сити Колеџ од Солун

received_10214075305374878

Во рамки на програмата за информирање на учениците за можностите за студирање на меѓународни високообразовни институции во училиштето се оддржа информативна презентација на Универзитетот Шефилд  од Велика Вританија и Сити Колеџ од Солун. Присуствуваа ученици од трета и четврта година. Одговорен професор Гордиана Ѓоргова

received_10214075306214899 received_10214075305374878 received_10214075306094896 received_10214075306174898