Spring Festival во Втора гимназија во Марибор

30595227_10214505668933698_5933472838110412800_o

Учениците од програмата на Меѓународна матура го претставуваат Училиштето и Република Македонија на Spring Festival во Втора гимназија во Марибор, Словенија. Во текот на неколку дена ќе учествуваат на креативни работилници и ќе се запознаат со ученици не само од Словенија туку и од Израел, Франција, Германија, Словачка, Босна и Херцеговина и Србија. Одговорен професор – Гордиана Ѓоргова.

30712619_10214505667973674_8418603738062651392_o 30595227_10214505668933698_5933472838110412800_o 30623609_10214505666733643_610242194799853568_o 30624076_10214505668733693_3079604650605805568_o 30629531_10214505667133653_5848330368507183104_o 30652285_10214505667013650_899838636839665664_o 30656651_10214505668213680_7494294185751609344_o 30657308_10214505668413685_2191912864179027968_o 30689025_10214505667333658_6357815847473381376_o