Меѓународна матура

received_10214756154675685

Учениците од паралелката IV 13 од програмата за Меѓународна матура го полагаа последниот екстерен испит во сесијата мај 2018. Им посакуваме одлични резултати на екстерните испити со надеж дека ќе успеат да се запишат на избраните факултети и ќе ги остварат своите соништа.

received_10214756154675685