In Активности

На 14.12 2017 г. со учениците од II4,  II5 и  II10 беше организирана посета на балетската претстава – Балетски триптих – ,,Агонија на срцето”, ,,Софата” и ,,Песна над песните” – модерен балет, во МОБ.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt