In Активности

На 16.05.2018 ученици од нашата гимназија присуствуваа на претставата ,,Еднаш свет изградив” во Театарот за деца и младинци. Одговорен професор Душанка Ристова.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt