In Активности

На 16-ти Октомври, се одржа доделување на ДСД 1 дипломите на учениците од Специјалната германска паралелка, во Германската амбасада во Скопје, на која беа присутни учениците од Специјалната германска паралелка, Директорката на СУГС Јосип Броз Тито Силвана Кржовска, Координаторот од Германија за Р. Македонија, м-р Рафал Вегиел, и предметните професори Кристина Клиафа и Вера Јовчевска. На 3-11 им посакуваме уште многу успеси да нижат.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt