In Активности

Во рамките на соработката на училишната библиотека и Францускиот Културен Центар, на ден 05 октомври,2018 год.се реализира посета на центарот. Ученици од I-ва и II-ра година што го изучуваат францускиот јазик како втор странски јазик, заедно со професорите Јулија Ликоска-Угриноска и Никола Терзитанов ја проследија презентацијата со која се запознаа со сите ресурси што ги нуди Францускиот Културен Центар и медијатеката. Целта е учениците да ги надоградат како и да стекнат нови знаења за францускиот јазик и култура.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt