In Активности

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, вчера беше дел на еден од настаните кои се одржуваат во Македонија, во рамки на „Европската недела на кодирањето“.Тој се обрати и им посака успех во кодирањето на учениците од нашата гимназија каде во соработка со Здружението за унапредување на образованието „КОНЕДУ ГЛОБАЛ“, се спроведува проектот за интуитивно програмирање на платформата на App Inventor.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt