In Активности

Во периодот од 17 до 21 ноември, како прва од активностите на меѓусебната соработка за која во март 2018 беше потпишан меморандум,  учениците од програмата за Меѓународна матура ќе престојуваат во Катовице, Република Полска. Заедно со своите домаќини- ученици од Гимназијата “Адам Мицкјевиќ”  тие ќе земат учество во теренско истражување- fieldwork. Истражувањето има за цел да се направи анализа и да се утврди кои фактори најмногу влијаат врз квалитетот на живот на луѓето во Катовице и следствено во Скопје.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt