In Активности

На ден 06.12, директорката на нашето училиште заедно со професорките Гордиана Ѓоргова, Весна Црнеска-Симовска и група ученици присуствуваа на испиративното предавање “Кариери на иднината” на поранешниот претседател на Република Бугарија, претседателот Росан Плевнелиев, во рамки на Алумни настанот на Универзитетот АУБГ во Скопје.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt