In Активности

Во чест и спомен на жртвите од холокаустот Меѓународниот ден на холокаустот 27 јануари Амбасадата на Израел во Р. Македонија го одбележа со комеморативен образовен настан, кој се одржа во свечената сала на Филозофскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“. Со заложба за подготовки и реализација на вакви образовни наставни програми се со цел ваквите настани никогаш да не де повторуваат. На оваа свечена комеморација присуствуваа ученици и професорката по историја Тамара Петреска од нашата гимназија.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt