Во Новости

Институтот за јавно здравје во соработка со центрите за јавно здравје и Бирото за развој на образованието го спроведе ЕСПАД истражувањето на ученици на возраст од 16 години.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt