In Новости

НА СВЕТСКИОТ КУП ОРГАНИЗИРАН ОД АБУ ДАБИ PRO, ОДРЖАН ВО ЦИРИХ 2019, МАКЕДОНСКАТА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СЕ ПРЕТСТАВИ СО 17 НАТПРЕВАРУВАЧИ И ОСВОИ 21 МЕДАЛ И ТРЕТО МЕСТО КАКО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА.
ВАЊА МИЛЕВСКИ, УЧЕНИК ВО КЛАСОТ 1-3 Е ОСВОЈУВАЧ НА ЗЛАТЕН МЕДАЛ ВО КАТЕГОРИЈА ОД 66 КГ.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt