Во Новости

Како најубаво се честита 8-ми Март покажаа членовите на Клуб на читатели. Со најубавите извадоци од лични творби и творби од реномирани автори и тоа на сите јазици:македонски, турски, англиски, германски, француски, руски и арапски во кои е воспеана големинта на женскиот лик. Сето тоа пропратено со звуците на гитарата и гласот на нашите талентирани ученици.
Ова беше прекрасен ден зашто учениците, директорката и професорките ни заблагодарија и го поздравија нашиот перформанс со голем аплауз.
Среќен празник!

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt