Во Новости

21 Март е Светски ден на поезијата, востановен во 1999 година од страна на УНЕСКО и истиот годинава го одбележа дваесетгодишниот јубилеј. Клубот на читатели се вклучи во кампањата “Плати кафе со поезија”, во Бекјард, ставајќи ги своите лични творби што беа оценувани од страна на реномирани автори од поновата генерација како Дарко Лешоски, Стефан Марковски, Марта Марковска и други.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt