In Новости

На 5 и 6.03 во СУГС „Јосип Броз Тито“ учениците од четврта година имаа можност да се запознаат со студиските програми на голем број универзитети кои беа дел од отворениот ден.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt