In Новости

На 07.03 .2019, учениците од ММ трета година на часот по хемија презентираа за жените во науката, а посебно во хемијата.Презентацијата се одржи пред ученици од нашата гимназија и во присуство на проф.Ксенија Хаџи Тосева Аврамчева.
Women in science -беше насловот на активноста, а посветена на  ден 8 Март.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt