In Новости

На ден 19.02.2019 година, учениците од IV година ja проследија презентација на EU Business School и се запознаа со можностите за дипломски студии од следните области:
– Бизнис администрација;
– Комуникации;
– Туристички менаџмент;
– Интернационален бизнис;
– Маркетинг;
– Финансии и др.
Презентер беше Катја Мисимовиќ која им ги претстави можностите за студии во Барцелона, Минхен и Женева.
Одговорни професори Д-р Гордијана Ѓоргова и Јулија Ликоска – Угриноска.
Дополнителни информации и брошури учениците можат да добијат во училишната библиотека.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt