In Новости

На ден 22.03.во училишната библиотека, ученици од трета и четврта година ја проследија презентацијата од страна на преставникот на International youth cellowship, кој ги запозна со програмата на TGLC (Tomorrow Global Leaders Conference) на престојната младинска конференција што ќе се одржи во Франкфурт, Германија во период од 27 – 30 април. Подетални информации можете да добиете во училишната библиотека.
Одговорни професори: д-р Гордијана Ѓоргова и Јулија Ликоска – Угриноска, на презентацијата присуствуваше и професорката Сузана Тасева.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt