Во Новости

Пролетната рамноденица во нашата Гимназија беше дочекана со почести како доликува на оваа доба, која со себе носи оптимизам, радост и среќа. Зацарува шаренило од цвеќе, зеленило од дрвца и трева, засадено од ученици и професори. Учениците ативисти се обидоа на друг начин да ја поттикнат свесноста кај своите соученици за зачувување на природата.
Еколошката патрола будно ја следеше акцијата.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt