Во Новости

Ученикот Марко Дураков од III-2, под менторство на професорот по физика Цветко Неделковски, зема учество на натпреварот по експериментална физика на 7-мата меѓународна конференција по настава во физиката во средните училишта која се оддржува во Алексинац, Република Србија од 15-17 март 2019 година.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt