In Новости

На 10.09.2019 год. нашата Гимназија беше посетена од претставници на Владата на НР Кина.  Целта на посетата беше согледување на можностите за проширување на проектот Е-учење во чија прва фаза од кинеската влада беше донирана ИТ-технологија. На средбата,  директорката Силвана Кржовска  гостите ги запозна со активностите во училиштето во рамките  на проектот, а дел од наставниците  ги презентираа  своите искуства од користењето на донираната опрема.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt