Во Новости

Во текот на месец септември 2019 учениците од трета година од паралелката на Меѓународна матура учествуваа на работилниците ,,ЕУ – ДА” организирани од Град Скопје и ЦРД Алтер. На квиз натпреварот во МКЦ одржан на 25.09, нашите ученици го освоија второто место.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt