In Меѓународна, Новости

На 15.11.2019 г. учениците од програмата со Меѓународна матура од нашето училиште ја проследија панел дискусијата “Macedonians Climbing the Elite Business Ladders”/ “Македонците се искачуваат на елитните бизнис скалила” во рамки на Македонија 2025 Самитот 2019. Имаа можност да слушнат стратегии за лидерство и градење успешни тимови и компании од млади и успешни претприемачи како и лично да се запознаат со Г-дин Мајк Зафировски, основачот на Македонија 2025. Одговорен професор Гордиана Ѓоргова.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt