Во Активности, Меѓународна, Новости

На 30 ноември учениците од паралелките од меѓународна матура учествуваа на заедничкиот КАС проект со учениците од меѓународна матура од средното училиште Меридиан 22 од Софија, Бугарија, кој се одржа во Bread House, во Софија.Оваа активност е дел од волонтерскиот проект во интернационалната организација “Food not Bombs”. Учениците имаа можност да се запознаат со проектот, да соработуваат и да учествуваат во заедничкото подготвување на леб кој беше дониран наредниот ден на солидарен ручек, како и да ги разгледаат најзначајните знаменитости на Софија.

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt