Во Настани, Новости

На 4 декември во 12:00ч. во Чифте Амам ќе биде отворена изложбата на дела направени во рамки на работилницата за социјална инклузија во која учениците од паралелките III-14 и IV-13 (програмата за меѓународна матура) работеа заедно со децата од училиштето за деца со оштетен слух и говор ДУЦОР „Партенија Зографски”

Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt