Во Соопштенија
Драги полуматуранти Ве известуваме дека МОН го објави конкурсот за запишување на ученици во јавните средни училишта за учебната 2020/2021 година

63. СРЕДНО УЧИЛИШТЕ НА ГРАД СКОПЈЕ ГИМНАЗИЈА „ЈОСИП БРОЗ ТИТО“

Во прва година ќе се запишат 408 ученици во 12 паралелки (340 ученици во 10 паралелки со настава на македонски јазик и 68 ученици во 2 паралелки со настава на турски јазик) според наставните планови и програми за:
Гимназиско образование – 408 ученици, 12 паралелки, 60 минимум поени
  • мак 340 уч. 10 пар.
  • тур 68 уч. 2 пар.
Recent Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt