Во Соопштенија
ПОЧИТУВАНИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,
УПИСИТЕ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ВО ПРВА ГОДИНА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРААТ ВО ДЕНОВИТЕ 16,17,18 И 19.06.2020 ГОДИНА ВО ТЕРМИНИТЕ СО СЛЕДНИОТ АЗБУЧЕН РЕД.
РЕЗУЛТАТИТЕ ОД УПИСОТ ЌЕ БИДАТ ОБЈАВНИ ВО НА 19.06.2020 ГОДИНА ПО 17.00 ЧАСОТ.
Recommended Posts
Покажувам 2 коментари
 • Elizabeta Unevska
  Одговори

  koj e toj tret stranski jaxik

  • Училиштен Администратор
   Одговори

   Почитувани, тоа е италијански и латински јазик во трета година.

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt