Во Соопштенија

Почитуани наши, идни ученици,

Пријавата за упис во прва година ја преземате од mon.gov.mk – истата пополнета, заедно со сите потребни документи објавени во конкурсот ја приложувате на самиот упис.

Во врска со изборот на подрачјето, може да се информирате на нашата веб страница на следниот линк.

Recommended Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt