Во Соопштенија

Термини за упис во прва година во паралалките на турски наставен јазик по азбучен ред во деновите 24.06.2020 и 25.06.2020 година:

Термини 24.06.2020

Распоред по букви

25.06.2020

Распоред по букви

08:00ч. – 10:30ч. А, Б, В, Г, Д, Ѓ О,П, Р, С, Т, Ќ
10:30ч. – 13:00ч. Е, Ж, З, S, И, Ј У, Ф, Х, Ц, Ч, Џ, Ш
13:00ч. – 15:00ч. К, Л, Љ, М, Н, Њ
Recommended Posts

Оставете коментар

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Не се чита? Промени текст. captcha txt