In Активности

Традиционалниот настан, “Средба на првиот со најдобрите” се одржа на 15.06.2021 год. на Школката во Градскиот парк, под покровителство на град Скопје, a во присуство на Градоначалникот Петре Шилегов, амбасадорот на ЕУ во нашата земја, Дејвид Гир, директорите, професорите и други гости. Ученичката Јана Мајнова од IV 14 паралелка (меѓународна матура) е првенецот на генерацијата од нашето училиште. На настанот таа ја имаше честа да се обрати во име на првенците од сите 23 скопски училишта и го прими признанието за постигнатите резултати.

Честитки до Јана и останатите првенци, им посакуваме успех во понатамошното школување.

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt