In Активности, Меѓународна
Матурантите од Програмата за Меѓународна матура при СУГС Гимназија „Јосип Броз – Тито“ – Скопје, како дел од нивниот завршен испит по визуелни уметности создадоа свои изложби кои поради пандемијата не можеа да ги организираат во реален простор. Оваа виртуелна изложба претставува обид нивните дела да бидат претставени на пошироката публика.
Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt