In Новости

Прелиминарна ранг листа во втор циклус уписи 2023 за настава на македонски наставен јазик

preliminarna_rang_lista_13071mk

 

Прелиминарна ранг листа во втор циклус уписи 2023 за настава на турски наставен јазик

preliminarna_rang_lista_13701tr

Recent Posts

Leave a Comment

Контактирајте не

Во моментот не сме активни. Но можете да ни пратите е-пошта.

Not readable? Change text. captcha txt