0

Протокол за постапување за време на полагање на приемните испити за програмата на Меѓународна матура за учениците во трета година во учебната 2021/2022 година

1. Полагањето на учениците, прегледувањето на тестовите, истакнувањето на прелиминарните резултати, поднесувањето на приговори, разгледувањето на приговорите и објавување на конечните резултатите [...]

0

Успеси на нашите ученици

СУГС „Јосип Броз - Тито“  се гордее со успесите на учениците кои вложуваат максимални напори да се квалификуваат и да освојуваат медали и признанија  на на меѓународни натпревари и светски [...]